Brancheforeningen for Vask og Tekstiludlejning

Brancheforeningen for Vask og Tekstiludlejning (BVT) er en faglig interesse- og serviceorganisation for industrielt drevne vaskerier i den private og offentlige sektor, samt leverandører til vaskerier.

BVT varetager medlemmernes interesser i branchemæssige anliggender samt skaber og vedligeholder et godt omdømme af vaskeribranchen i offentligheden.

Medlemmerne af foreningen er virksomheder, der arbejder indenfor vaskeribranchen og beslægtede brancher i Danmark.

Her kan du se vedtægterne for BVT og ADV (Arbejdsgiverforeningen for Danske Vaskerier).

Brandingkampagne
For at øge kendskabet til BVT og de professionelle og bæredygtige løsninger, som vores medlemmer tilbyder, har BVT taget initiativ til en markedsføringsindsats. Budskabet handler om professionel vask, der både gavner miljøet, bundlinjen og hygiejnen.
DI Service

Som erhvervsvaskeri i BVT, har du også adgang til DI Service' medlemsservices.

European Textile Services Association

BVT er medlem af ETSA, der er den førende europæiske forening for tekstilservice.