Værd at vide

Værd at vide giver dig overblik over FDV’s indsats og indflydelse på uddannelsesområdet for værktøjsmagere og værktøjsteknikere. Du kan også læse om nogle af FDV’s medlemmer, og hvad de får ud af deres medlemskab i FDV – Foreningen af Danske Værktøjsfabrikanter.
DET MENER VORES MEDLEMMER
  • Senior Director Ole Therkelsen, Lego System A/S
    ”Igennem mit medlemskab af ViD får vi sat fokus på behovet for værktøjsmagerlærlinge i Danmark samt hvordan vi løfter uddannelsen til næste niveau”.
  • Direktør Claus Koch Jensen, Ejde Nielsens Værktøjsfabrik A/S
    ”Jeg har gode muligheder for at supplere mit faglige netværk med mit medlemskab af ViD".
  • Direktør Aage Østergaard, Uddeholm A/S
    ”Jeg bruger mit ViD netværk til at følge værktøjsbranchen på tætteste hold”.
  • Uddannelsesleder Jacob Berg Nielsen, Skive Tekniske Skole
    ”Jeg har direkte adgang til dialog med virksomheder i ViD, der tager lærlinge og får afstemt hvilke uddannelsesmæssige krav, der skal være for netop at sikre en lovende fremtid for værktøjsbranchen i Danmark".
  • Uddannelsesleder Jesper Kvistgaard, Grundfos A/S
    ”Som medlem af ViD arbejder jeg på, at værktøjsmageruddannelsen og efteruddannelserne af værktøjsmagere udvikles og holdes opdateret, så de modsvarer de krav vore kunder efterspørger”.
Tlf: +45 3377 3339
Mail: viddi.dk