VKH
Vask,- Kosmetik og Husholdningsindustrien er talerør for danske producenter af vaske-, kosmetik- og rengøringsmidler. VKH har en stærk miljøprofil, som gør medlemmerne markedsledende inden for miljømærkede produkter.  De arbejder målrettet med at skåne miljøet bedst muligt i hele leverandørkæden. VKH varetager medlemmernes fælles branchemæssige interesser. Det sker gennem dialog med myndigheder, samarbejdspartnere og interessenter og gennem stærke faglige netværk på tværs af virksomhederne.
Det mener vores medlemmer
Nedenfor kan du læse, hvad vores medlemmer mener, og hvad de får ud af deres medlemsskab.
Vores medlemmer
Du kan finde VKH’s medlemsliste ved at klikke på nedenstående link.
Miljømærkning Danmark