Værd at vide

Værd at vide giver dig overblik over fokusområder i BVT's arbejde. Herunder markedsføring, kontrolordninger, udbud, uddannelse og medlemstilbud. Du kan også læse om, hvordan du bliver medlem af BVT og DI Service.
VÆRD AT VIDE
  • Her kan du læse mere om, hvordan BVT markedsføres, og hvordan der fokuseres på branchens høje faglige og teknologiske niveau.
  • Teknologisk Institut kontrollerer årligt BVT's medlemsvaskerier. Dette er for at sikre kvalitet og miljø på medlemsvaskerierne.
  • Som medlem af DI og ADV har du adgang til DI's eksperter i personalejura. Du er altid velkommen til at kontakte os.
  • BVT ønsker en fair konkurrence mellem offentlige og private leverandører. Samtidig er det væsentligt at udbudsprocessen sker på klare og rimelige vilkår.
  • Et fokusområde i BVT er uddannelse. Uddannelse af medarbejdere er særligt vigtigt for at fastholde gode medarbejdere.
  • Virksomheder, der arbejder indenfor vaskeribranchen og beslægtede brancher, kan blive medlemmer af BVT.
  • Som medlem af BVT, er du også medlem af DI Service. Her kan du læse mere om, hvad du kan bruge dit medlemsskab hos DI Service til.
Kontakt image
Konsulent
Tlf: +45 3377 4780
E-mail: mhaudi.dk
Modtag nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig BVT's nyhedsbrev, som udkommer ca. hver 3. uge.

Tilmeld nyhedsbrev fra BVT